Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Οι ΜΕΛΙSSES, το πιο πολυσύνθετο συγκρότημα της ελληνικής δισκογραφίας, διασκευάζουν το αγαπημένο «Γιατί» των Πυξ Λαξ.

Η ξεχωριστή προσέγγιση από τις ΜΕΛΙSSES στο «Γιατί» κατακτά το Νο1, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη, και εκθρονίζει μετά από πέντε εβδομάδες το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» αποκτά καινούργια πνοή και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

Νέες είσοδοι

 

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επέστρεψε με ένα ολοκαίνουργιο single που έγινε μεγάλη επιτυχία κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή.

Το ασυγκράτητο «Τώρα Τι Να Το Κάνω» κάνει δυναμική είσοδο στο Νο11 της κατάταξης από την πρώτη εβδομάδα επίσημης κυκλοφορίας και είναι δεδομένο ότι θα ανέβει ακόμα περισσότερες θέσεις.

Άλλη μία διασκευή έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να έχασε τα ηνία της κατάταξης, όμως αποκτά άλλη μία θέση στο Top 20 χάρη στην επανεκτέλεση της γνωστής επιτυχίας «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και στιχουργικά ο Νίκος Μωραΐτης, ενώ προέρχεται από το δίσκο «Βροχή των Αστεριών» (2006) της Γλυκερίας.

Το «Δεν Έχω Πολλά» συμπεριλαμβάνεται και στο νέο δίσκο «Το Κάτι Παραπάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος κυκλοφόρησε ψηφιακά στις 2 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμος στα δισκοπωλεία από τις 18 Οκτωβρίου.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του και το επιβεβαιώνει προσθέτοντας άλλη μία συνεχόμενη επιτυχία στο ενεργητικό του.

Μετά το εκρηκτικό «Γέλα Μου» (Νο3) και τα ακαταμάχητα «Αποτυπώματα» (Νο2), ο Πέτρος Ιακωβίδης σαγηνεύει με το καταπληκτικό «Μην Τολμήσεις», το οποίο επανέρχεται για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφαία εικοσάδα.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας