Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπληρώνει πέντε διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή με το «Λιώμα», τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό Airplay Chart.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο επιτυχημένος τραγουδιστής κυκλοφόρησε τη νέα δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω» και τα καινούργια τραγούδια του έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου αποκαλύφθηκε το video clip για το επόμενο ραδιοφωνικό single του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο ονομάζεται «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και σκοπεύει να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών για τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Νέες είσοδοι

 

Δύο νέες είσοδοι παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας και οι δύο ανήκουν στο Νίκο Βέρτη.

Ο διάσημος τραγουδιστής διένυσε μία ιδιαίτερα δυναμική εβδομάδα, η οποία βάζει τις βάσεις για τη σεζόν και δίνει το στίγμα για τη φετινή παρουσία του στα μουσικά δρώμενα.

Εκτός από το «Φύγε», που αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση του Top 20 και εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της κατάταξης, ο Νίκος Βέρτης καταλαμβάνει πλέον τρεις  θέσεις στην κορυφαία εικοσάδα.

Το ένα τραγούδι του Νίκου Βέρτη που κάνει είσοδο για πρώτη φορά στο Top 20 είναι το νέο ραδιοφωνικό single του με τίτλο «Πρόσεχε Καλά», το οποίο απέκτησε πρόσφατα εικόνα στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας.

Η μεγάλη έκπληξη είναι το γεγονός ότι στην κατάταξη εμφανίζεται επίσης για πρώτη φορά το «Γιατί Το Μετανιώνεις», το τραγούδι, από το νέο δίσκο «Ερωτευμένος» του Νίκου Βέρτη, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή.

Έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αποτελεί το δημοφιλέστερο τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ του καλλιτέχνη.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Γράψτε το σχόλιό σας