Ποιες είναι οι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart;

1Παρουσίαση

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή με το «Λιώμα», τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό Airplay Chart.

Ταυτόχρονα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής βρίσκεται μία ανάσα πριν την κυκλοφορία της νέας και πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς του.

Το καινούργιο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αργυρού φέρει τον τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω» και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, περιέχοντας 14 τραγούδια συνολικά.

Νέες είσοδοι

 

Δύο νέες είσοδοι παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Ανανεωμένος όσο ποτέ, o STAN παρουσίασε μία διαφορετική πρόταση από όσα μας έχει συνηθίσει και έβαλε το κοινό μες στου μυαλού του τα «Τετράγωνα». Η νέα επιτυχία που κυκλοφόρησε ο ανατρεπτικός τραγουδιστής – δημιουργός ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή και πραγματοποιεί ένα άλμα 9 θέσεων για να πλασαριστεί στο Top 20.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους καλύτερους τραγουδιστές – τραγουδοποιούς της γενιάς του και το επιβεβαιώνει προσθέτοντας άλλη μία συνεχόμενη επιτυχία στο ενεργητικό του.

Μετά το εκρηκτικό «Γέλα Μου» (Νο3) και τα ακαταμάχητα «Αποτυπώματα» (Νο2), ο Πέτρος Ιακωβίδης σαγηνεύει με το καταπληκτικό «Μην Τολμήσεις», το οποίο εκτοξεύεται 10 θέσεις για να αποκτήσει θέση στην κορυφαία εικοσάδα.

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας