Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή με το «Λιώμα», τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό Airplay Chart.

Παράλληλα, ο επιτυχημένος τραγουδιστής μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του, η οποία είχε προπομπούς τρία συνεχόμενα τραγούδια που κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Εκτός από το «Λιώμα», τα «Ψέματα» διένυσαν 11 διαδοχικές εβδομάδες στο Νο1 και τα «Ξημερώματα», η μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία του 2017, η οποία είχε διατηρήσει τα πρωτεία για 15 συνεχόμενες εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι και μία επιστροφή παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν το «Γιατί», ένα από τα πολλά αξεπέραστα και ανεξίτηλα χαραγμένα τραγούδια των Πυξ Λαξ, 25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Η διασκευή έτυχε ιδιαίτερα θερμής αποδοχής από το κοινό και τελικά, εκτοξεύεται 13 θέσεις για να αποκτήσει μία θέση στο Top 20.

Ο Πάνος Κιάμος τραγουδά ότι έχει «Τάσεις Φυγής», αλλά στην πραγματικότητα έχει τάσεις… επιστροφής στην κατάταξη.

Μετά το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna), το οποίο χαρακτηρίστηκε δικαίως ως η απόλυτη ελληνική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και διατηρήθηκε επί 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο1, το «Τάσεις Φυγής» είναι το επόμενο single του Πάνου Κιάμου.

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «Fuego» στη φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του Μεγάλου Τελικού. Το τραγούδι που αγαπήθηκε σε πολλές χώρες του πλανήτη έχει ήδη διανύσει 17 εβδομάδες στην κορυφαία εικοσάδα και επανέρχεται για 18η εβδομάδα.

Νέο υψηλό καταγράφουν: Το «Δε Σ’ Αγαπάω» (Νο4) του Νίκου Οικονομόπουλου, το «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» (Νο5) του Ηλία Καμπακάκη, το «Γιατί» (Νο13) από τις ΜΕΛΙSSES, το «Έρωτας Αγκάθι» (Νο14) του Μιχάλη Χατζηγιάννη και το «Τάσεις Φυγής» (Νο18) του Πάνου Κιάμου.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας