Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει την μεγάλη ανατροπή με το «Λιώμα» και μετά από πέντε εβδομάδες εκτοπίζει από την κορυφή το «Φώναξέ Με» του Ηλία Βρεττού, τόσο στη μικτή κατάταξη όσο και στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής σημειώνει ένα τρομερό σερί με το «Λιώμα», καθώς είναι το τρίτο συνεχόμενο τραγούδι του που κατακτά το Νο1.

Είχαν προηγηθεί τα «Ψέματα», που παρέμειναν στην πρώτη θέση επί 11 διαδοχικές εβδομάδες και τα «Ξημερώματα», η μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία του 2017, η οποία είχε διατηρήσει τα πρωτεία για 15 συνεχόμενες εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι – επιστροφές παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Οι ΜΕΛΙSSES πήγαν… αλλού στην προηγούμενη επιτυχία τους, το ρυθμικό «Είμαι Αλλού» που είχε αναρριχηθεί έως το Νο6 της ελληνικού Airplay Chart και τώρα επανέρχεται στο Top 20 για 35η συνολικά εβδομάδα.

Ο Ηλίας Καμπακάκης διανύει αδιαμφισβήτητα την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και απολαύει τη δικαίωση που του αξίζει.

Ενόσω το νέο τραγούδι «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» ανεβαίνει συνεχώς θέσεις, στο Top 20 επανέρχεται και η προηγούμενη επιτυχία του, το «Υποτίθεται» που είχε αναρριχηθεί έως το Νο3 της κατάταξης.

Εκτός από το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, νέο υψηλό καταγράφουν:

Το «Γέλα Μου» (Νο3) του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Πίσω» (Νο5) και το «Λόγια Που Καίνε» (Νο11) του Γιώργου Σαμπάνη, το «Δε Με Αφορά» (Νο6) της Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» (Νο9) του Ηλία Καμπακάκη και το «Σαν Αλήτης» (Νο16) του Νικηφόρου.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας