Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Επί πέντε συνεχείς εβδομάδες παραμένει ο Ηλίας Βρεττός με τη μοναδική ερωτική μπαλάντα του «Φώναξέ Με» στο Νο1 τόσο του ελληνικού όσο και του μικτού ρεπερτορίου.

Το «Φώναξέ Με» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη τη 10η εβδομάδα του 2018 (05 – 11/03/2018).

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι για πρώτη φορά απειλείται η κορυφή από το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο κερδίζει συνεχώς έδαφος στις ραδιοφωνικές μεταδόσεις. Θα καταφέρει την ανατροπή;

Νέες είσοδοι

Μία νέα είσοδος παρατηρείται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Ο Νικηφόρος γυρίζει… «Σαν Αλήτης» με το νέο του τραγούδι που κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, το «Σαν Αλήτης» έχει κερδίσει το κοινό αλλά και τα ραδιόφωνα, το οποίο φαίνεται στην πράξη από την επάνοδο του τραγουδιού για έβδομη εβδομάδα στην κορυφαία εικοσάδα.

Νέο υψηλό καταγράφουν:

Το «Γέλα Μου» (Νο4) του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Δε Σ’ Αγαπάω» (Νο6) του Νίκου Οικονομόπουλου, το «Πίσω» (Νο7) και το «Λόγια Που Καίνε» (Νο12) του Γιώργου Σαμπάνη, το «Δε Με Αφορά» (Νο9) της Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» (Νο10) του Ηλία Καμπακάκη και το «Έρωτας Αγκάθι» (Νο17) του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας