Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Ο Ηλίας Βρεττός με τη μοναδική ερωτική μπαλάντα του «Φώναξέ Με», σε μουσική Ιορδάνου Παύλου και σε στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη, συνεχίζει για τέταρτη διαδοχικά εβδομάδα στην κορυφή τόσο του ελληνικού όσο και του μικτού ρεπερτορίου.

Το «Φώναξέ Με» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη τη 10η εβδομάδα του 2018 (05 – 11/03/2018).

Με σταθερά βήματα κέρδισε τη μεγάλη αγάπη των ακροατών και την αμέριστη υποστήριξή των ραδιοφώνων, για να κατακτήσει εν τέλει την κορυφή των μεταδόσεων.

Νέες είσοδοι

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αναγεννηθεί καλλιτεχνικά και δηλώνει ηχηρά την παρουσία του.

Η δισκογραφική συνύπαρξη με την καταξιωμένη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, ένα όνομα – κεφάλαιο στο ελληνικό πεντάγραμμο, ήταν ένα τόλμημα που δικαίωσε τον επιτυχημένο ερμηνευτή και τραγουδοποιό.

Το ολοκληρωμένο άλμπουμ που προέκυψε από αυτή τη συνάντηση ανέβηκε στο Νο1 των πωλήσεων στο επίσημο IFPI Chart και μετά με τη συνεργασία με τη Δήμητρα Γαλάνη στο «Σε Ποιον Να Πω Το Σ’ Αγαπώ», που αντίκρισε μία θέση στο Top 20, στην κορυφαία εικοσάδα εμφανίζεται για δεύτερη εβδομάδα το ομότιτλο κομμάτι του νέου δίσκου του Μιχάλη Χατζηγιάννη, «Έρωτας Αγκάθι».

Νέο υψηλό στο ελληνικό Airplay Chart καταγράφουν το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού (Νο2), το «Γέλα Μου» (Νο5) του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Λόγια Που Καίνε» (Νο14) του Γιώργου Σαμπάνη και το «Έρωτας Αγκάθι» (Νο18) του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας