Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Ο Ηλίας Βρεττός ανέβηκε την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά στην κορυφή χάρη στη μοναδική ερωτική μπαλάντα του «Φώναξέ Με» και επεκτείνει την κυριαρχία του για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο.

Το «Φώναξέ Με», σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου και σε στίχους της Αγγελικής Μακρυνιώτη, κατάφερε με σταθερά βήματα να ανέβει ως την πρώτη θέση και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ραδιοφώνων, αλλά και την αγάπη των ακροατών.

Συγχρόνως, το εντυπωσιακό video clip του τραγουδιού πλησιάζει στις 15,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και ήδη αποτελεί το δεύτερο δημοφιλέστερο τραγούδι του Ηλία Βρεττού στην πλατφόρμα, μετά το «Και Πετάω Ψηλά» (19 εκατ. προβολές).

Καθώς καμία νέα είσοδος δεν παρατηρείται στο Top 20, είναι κατάλληλη ευκαιρία να εξετάσουμε τα τραγούδια που έχουν σημειώσει αυτήν την εβδομάδα νέο υψηλό (peak).

Το «Αγαπώ Σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη διάπλατη υπογραφή του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento στη μουσική και στους στίχους, αναρριχάται για πρώτη φορά στο Νο3 της κατάταξης, ενώ στο Νο5 βρίσκεται πλέον το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Νέο υψηλό καταγράφει επίσης το «Δε Σ’ Αγαπάω» (Νο11) του Νίκου Οικονομόπουλου και το «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά» (Νο12) του Ηλία Καμπακάκη.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας