Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Οι πρώτες επιδράσεις του Αυγούστου γίνονται εμφανείς στο ελληνικό Airplay Chart, αφού σχεδόν η μισή κατάταξη παραμένει αμετάβλητη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρά το γεγονός ότι εννέα συνολικά τραγούδια δεν έχουμε καμία μεταβολή στη θέση τους, για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα γίνεται ανατροπή στην κορυφή του Top 20.

Μετά από μία εβδομάδα… θρίλερ, όπου τα ηνία πήρε η Τάμτα με το «Αρχές Καλοκαιριού» για να τεθεί μετά επικεφαλής ο Νίκος Οικονομόπουλος με το «Για Παράδειγμα», τελικά στην πρώτη θέση (τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό ρεπερτόριο) αναρριχάται ο Ηλίας Βρεττός με το «Φώναξέ Με».

Η πρωτιά συμπίπτει με την επάνοδο του Ηλία Βρεττού σε ρυθμούς ζωντανών εμφανίσεων, πεντέμισι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη, τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Το «Φώναξέ Με» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην κατάταξη τη 10η εβδομάδα του 2018 (05 – 11/03/2018) και με σταθερά βήματα κέρδισε τη μεγάλη αγάπη των ακροατών και την αμέριστη υποστήριξή των ραδιοφώνων, για να κατακτήσει την κορυφή των μεταδόσεων έπειτα από πέντε μήνες.

Καμία νέα είσοδος δεν παρατηρείται αυτήν την εβδομάδα.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας