Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Ό,τι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα η Τάμτα με το «Αρχές Καλοκαιριού», να εκθρονίσει από την κορυφή τον Πάνο Κιάμο και το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna), το επιτυγχάνει τώρα ο Νίκος Οικονομόπουλος με το «Για Παράδειγμα».

Παρότι ο καλύτερος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του κυκλοφόρησε πρόσφατα τη νέα επιτυχία «Δε Σ’ Αγαπάω», η οποία έχει κάνει είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα, το «Για Παράδειγμα» χαρίζει άλλη μία πρωτιά στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Και τα δύο τραγούδια διαθέτουν τη μουσική του πολυσύνθετου Χρήστου Δάντη και τους στίχους του μοναδικού Νίκου Σαρρή.

Το «Για Παράδειγμα» κυριαρχεί στο Νο1 τόσο του ελληνικού όσο και του μικτού Airplay Chart, για να δώσει τέλος στο σερί του Πάνου Κιάμου με το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna), το οποίο διατηρήθηκε στην πρώτη θέση επί δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

Μία νέα είσοδος παρατηρείται αυτήν την εβδομάδα.

Οι ΜΕΛΙSSES πήγαν… αλλού στην προηγούμενη επιτυχία τους, το ρυθμικό «Είμαι Αλλού» που είχε αναρριχηθεί έως το Νο6 της ελληνικού Airplay Chart και τώρα επιστρέφει στο Top 20 για 32η συνολικά εβδομάδα.

Παράλληλα, το αγαπημένο συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει την καθηλωτική μπαλάντα «Το Κρυφτό», η οποία έχει εμφανιστεί στην κατάταξη για τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας