Αρχική Charts Ελληνικό Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (29/2019)

Ελληνικό Airplay Chart: Οι 20 μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας (29/2019)

-

Δες και αυτά

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Ο Χρήστος Μάστορας διευρύνει το σερί του στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με τη μεγάλη επιτυχία του «Δεν Έχω Ιδέα», η οποία παραμένει για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή της κατάταξης.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» συμπληρώνει επίσης οκτώ συνεχόμενες εβδομάδες και στην πρώτη θέση του μικτού ρεπερτορίου.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» είναι για το Χρήστο Μάστορα το δεύτερο διαδοχικό τραγούδι του που καταλαμβάνει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES.

Ο πολυσύνθετος τραγουδιστής άγγιξε τις καρδιές του κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το νέο σόλο τραγούδι του και η απήχηση του «Δεν Έχω Ιδέα» αποτυπώνεται φυσικά στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στο YouTube, όπου το υπέροχο video clip του single αγγίζει τις 7 εκατομμύρια προβολές.

Νέες είσοδοι

“Μάγια” – Josephine (No. 19)

Η Josephine έχει κάνει «Μάγια» στα ραδιόφωνα με το ομότιτλο τραγούδι της που κάνει είσοδο για πρώτη φορά στην κορυφαία εικοσάδα.

Το hit single «Μάγια» κυκλοφόρησε ακριβώς πριν ένα χρόνο, τον Ιούλιο του 2018 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αποτελώντας με διαφορά το δημοφιλέστερο τραγούδι της Josephine στην πλατφόρμα.

Την άνοιξη η Josephine κυκλοφόρησε το single «Τι», το video clip του οποίου διαθέτει 6,8 εκατομμύρια προβολές.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιεί το «Ξέρω Τι Κάνω» του Νικηφόρου (+5 θέσεις – Νο. 12), το οποίο έχει φτάσει έως το Νο. 7 της κατάταξης (την 20η εβδομάδα του 2019).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας