Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την Τάμτα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτά την πρώτη θέση με το «Αρχές Καλοκαιριού», ωστόσο στο φινάλε της εβδομάδας, ο Πάνος Κιάμος φρόντισε να… αποκαταστήσει την τάξη.

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) είναι αδιαφιλονίκητα η απόλυτη ελληνική επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Καταφέρνοντας μετά από μία εβδομάδα – θρίλερ να διατηρήσει τα σκήπτρα της κορυφής, το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) μετρά πλέον δώδεκα συνεχόμενες εβδομάδες κυριαρχίας τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό Airplay Chart, αναβάλλοντας την ανατροπή μέχρι νεωτέρας.

Με αυτόν τον τρόπο, το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) ξεπερνά την επίδοση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τα «Ψέματα» και του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Για Κάποιο Λόγο», οι οποίοι είχαν μείνει στο Νο 1 του ελληνικού Airplay Chart με τα συγκεκριμένα τραγούδια επί έντεκα διαδοχικές εβδομάδες.

Νέες είσοδοι

Μία νέα είσοδος παρατηρείται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Ο Νικηφόρος γυρίζει… «Σαν Αλήτης» με το νέο του τραγούδι που κατάφερε να κεντρίσει την προσοχή από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Σε μουσική του Γιάννη Φρασέρη και σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, το «Σαν Αλήτης» έχει κερδίσει το κοινό αλλά και τα ραδιόφωνα, το οποίο φαίνεται στην πράξη από την επάνοδο του τραγουδιού για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφαία εικοσάδα.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας