Αρχική Charts Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Αντώνη Ρέμο - Το Top...

Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από τον Αντώνη Ρέμο – Το Top 20

-

Δες και αυτά

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Αυτή τη φορά ο Χρήστος Μάστορας διατηρείται με ιδιαίτερη ευκολία στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart, στο οποίο συμπληρώνει επτά συνεχόμενες εβδομάδες με τη νέα επιτυχία του «Δεν Έχω Ιδέα».

Το τραγούδι βρίσκεται επίσης για έβδομη διαδοχική εβδομάδα και στην κορυφή του μικτού ρεπερτορίου.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» είναι για το Χρήστο Μάστορα το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι του που καταλαμβάνει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES.

Ο πολυσύνθετος τραγουδιστής άγγιξε τις καρδιές του κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το νέο σόλο τραγούδι του και η απήχηση του «Δεν Έχω Ιδέα» αποτυπώνεται φυσικά στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στο YouTube, όπου το υπέροχο video clip του single έχει προβληθεί 6,6 εκατομμύρια φορές.

Νέες είσοδοι

“Εδώ Και Τώρα” – Αντώνης Ρέμος (Νο. 20)

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε δριμύτερος με την ολοκαίνουργια επιτυχία «Εδώ Και Τώρα» η οποία κάνει είσοδο στο Top 20 από την πρώτη εβδομάδα της επίσημης κυκλοφορίας της σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας.

Είχε προηγηθεί η αποκλειστική μετάδοση του τραγουδιού για μία εβδομάδα σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες.

Το «Εδώ Και Τώρα» περιέχει ηχοχρώματα και στοιχεία που φέρνουν μαζί τους νοσταλγικές αναμνήσεις.

Πρόκειται για το δεύτερο τραγούδι του Αντώνη Ρέμου που βρίσκεται στο Top 20, καθώς παραμένει στην κατάταξη η προηγούμενη επιτυχία του δημοφιλούς τραγουδιστή, το single «Η Ζωή Αλλιώς».

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιεί το «Εδώ Και Τώρα» του Αντώνη Ρέμου (+7 θέσεις – Νο. 20), το οποίο μόλις έκανε είσοδο.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας