Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) με τον Πάνο Κιάμο, τον Super Sako και τον Bo συμπληρώνει έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στο Νο 1, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

Η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού ισοφαρίζει την επίδοση του Κωνσταντίνου Αργυρού με τα «Ψέματα» και του Νίκου Οικονομόπουλου με το «Για Κάποιο Λόγο», όσον αφορά το ελληνικό Airplay Chart.

Τα δύο προηγούμενα τραγούδια πάντως δεν κατάφεραν να επεκτείνουν το σερί τους και σταμάτησαν στις έντεκα εβδομάδες πρωτοκαθεδρίας.

Θα επαναληφθεί το σκηνικό με το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ»; Ο Πάνος Κιάμος νιώθει την ανάσα της Τάμτα με το «Αρχές Καλοκαιριού» πιο καυτή από ποτέ.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

O Ηλίας Καμπακάκης δικαιώνεται για άλλη μία φορά. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «Υποτίθεται», το οποίο αναρριχήθηκε ως το Νο3 του επίσημου Airplay Chart, την είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα με το νέο τραγούδι του που ονομάζεται «Στα Χίλια Χρόνια Μια Φορά».

Στην κατάταξη επιστρέφει και το «Για Κάποιο Λόγο» του Νίκου Οικονομόπουλου, που -όπως αναφέρθηκε- είχε διατηρήσει τα ηνία της κορυφής για έντεκα διαδοχικές εβδομάδες.

Την ίδια στιγμή, η νέα επιτυχία «Δε Σ’ Αγαπάω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη ανεβαίνει άλλες πέντε θέσεις.

 

Δείτε το Top 20 στο ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας