Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Δέκα συνεχόμενες εβδομάδες κυριαρχίας συμπληρώνει η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, τόσο στο ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

Έχοντας σημειώσει απίστευτα νούμερα στο διαδίκτυο μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας, το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) με τον Πάνο Κιάμο, τον Super Sako και τον Bo συνεχίζει απτόητο την ξέφρενη πορεία του.

Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι αν υπάρχει κάποιος αντίπαλος ικανός να βάλει φρένο στο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) και να το εκθρονίσει από την πρώτη θέση. Μέχρι στιγμής, κανένα τραγούδι δε φαίνεται ότι μπορεί να σταματήσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελούν αναμφισβήτητα τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή.

Έχοντας κυκλοφορήσει αμφότεροι τα νέα τραγούδια τους με διαφορά μερικών ημερών, κάνουν και οι δύο δυναμική είσοδο στο Τοp 20 του ελληνικού Airplay Chart.

Το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού πραγματοποιεί ένα θεαματικό άλμα 23 θέσεων και γίνεται το δεύτερο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη που εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στην κατάταξη, μετά τα «Ψέματα» που είχαν παραμείνει στο Νο 1 επί 11 συνεχόμενες εβδομάδες.

Το «Δε Σ’ Αγαπάω» δίνει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί επιτυχιών του Νίκου Οικονομόπουλου, αλλά και στη συνεργασία του με τον Χρήστο Δάντη και τον Νίκο Σαρρή, οι οποίοι υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα στο νέο τραγούδι.

 

Δείτε το Top 20 στο Ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας