Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Πέντε συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ο Χρήστος Μάστορας με τη νέα επιτυχία του «Δεν Έχω Ιδέα».

Το τραγούδι βρίσκεται επίσης για πέμπτη διαδοχική εβδομάδα και στην κορυφή του μικτού ρεπερτορίου.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» είναι για το Χρήστο Μάστορα το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι του που καταλαμβάνει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES.

Ο πολυσύνθετος τραγουδιστής άγγιξε τις καρδιές του κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το νέο σόλο τραγούδι του και η απήχηση του «Δεν Έχω Ιδέα» αποτυπώνεται φυσικά στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στο YouTube, όπου το υπέροχο video clip του single έχει προβληθεί 6,1 εκατομμύρια φορές.

Νέες είσοδοι

«Μαζί Σου» – Κωνσταντίνος Αργυρός (Νο. 16)

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι «Μαζί Σου» με νέα ραδιοφωνική επιτυχία μετά την ευρεία αποδοχή που γνώρισε το single «Τι Να Το Κάνω», το οποίο διένυσε 12 συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του Airplay Chart.

Το «Μαζί Σου» επεκτείνει την απίστευτη επίδοση που έχει καταγράψει ο πιο επιτυχημένος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του με τον πλατινένιο δίσκο του «Το Κάτι Παραπάνω».

Τέσσερα τραγούδια του άλμπουμ («Ξημερώματα», «Ψέματα», «Λιώμα», «Τι Να Το Κάνω») κατέλαβαν την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και βρέθηκαν στο Νο. 1 επί σειρά εβδομάδων, ενώ το «Μαζί Σου» σηματοδοτεί το έβδομο συνεχόμενο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

«Καλοκαίρι Και Πάθος» – Έλενα Παπαρίζου (Νο. 19)

Η Έλενα Παπαρίζου δίνει το σύνθημα για «Καλοκαίρι Και Πάθος» σε συνεργασία με γνωστή μάρκα αντηλιακών.

Έπειτα από ένα ασταμάτητο σερί κορυφαίων ραδιοφωνικών επιτυχιών, η Ελληνίδα ντίβα της pop συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο με το «Καλοκαίρι Και Πάθος», το οποίο αποτελεί μεταφορά του τραγουδιού «Que Dieu Me Pardonne» του Kendji Girac με τη συμμετοχή του Claudio Capéo.

Την ίδια στιγμή παραμένει σταθερά στο Top 5 της κατάταξης το «Άσκοπα Ξενύχτια», το προηγούμενο single της Έλενας Παπαρίζου.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν το «Καλοκαίρι Και Πάθος» της Έλενας Παπαρίζου (+11 θέσεις – Νο. 19) , το «Μαζί Σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού (+9 θέσεις – Νο. 16) και το «Βάλ’ Το Τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου (+6 θέσεις – Νο. 2).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας