Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου με τον Super Sako και με τη συμμετοχή επίσης του Bo διευρύνει την κυριαρχία του στο ελληνικό Airplay Chart.

H μεταφορά του «Mi Gna» στα ελληνικά ενθουσίασε το κοινό κυριολεκτικά από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την κορυφή και να σημειώσει νούμερα που προκαλούν ζάλη, μέσα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού συμπληρώνει οχτώ συνεχόμενες εβδομάδες τόσο στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart όσο και στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες (επαν)είσοδοι παρατηρούνται στο ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει δυναμικά και μετά το «Επειδή Με Ξέρω», το οποίο είχε αναρριχηθεί έως το Νο7, αποκτά ξανά μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα με τη νέα επιτυχία «Δε Με Αφορά», σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.

Ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε «Ποιος Σε Κρατάει» και κανείς δεν τον κράτησε στο δρόμο προς την επιτυχία, καθώς το ομότιτλο τραγούδι του κέρδιζε την εμπιστοσύνη των ακροατών και των ραδιοφώνων με σταθερά βήματα, ανεβαίνοντας τελικά έως το νούμερο 5 της κατάταξης.

Το «Ποιος Σε Κρατάει» επανέρχεται στην κορυφαία εικοσάδα, αλλά ο Χρήστος Χολίδης έχει ήδη κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Λέμε Τώρα» και τις υπογραφές των υπουργών δημιουργούν δημιουργών, του Βασίλη Γαβριηλίδη στη μουσική και του Θάνου Παπανικολάου στους στίχους.

 

Δείτε το Top 20 στο Ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας