Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα συνεχίζει στο Νο. 1 του Ελληνικού Airplay Chart ο Χρήστος Μάστορας με τη νέα επιτυχία του «Δεν Έχω Ιδέα».

Το τραγούδι βρίσκεται επίσης για τέταρτη διαδοχική εβδομάδα και στην κορυφή του μικτού ρεπερτορίου.

Το «Δεν Έχω Ιδέα» είναι για το Χρήστο Μάστορα το δεύτερο συνεχόμενο τραγούδι του που καταλαμβάνει την πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES.

Ο πολυσύνθετος τραγουδιστής άγγιξε τις καρδιές του κοινού κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε το νέο σόλο τραγούδι του και η απήχηση του «Δεν Έχω Ιδέα» αποτυπώνεται φυσικά στο ραδιοφωνικό airplay αλλά και στο YouTube, όπου το υπέροχο video clip του single έχει προβληθεί 5,8 εκατομμύρια φορές.

Νέες είσοδοι

«Βάλ’ Το Τέρμα» – Νίκος Οικονομόπουλος (Νο. 8)

Όλη η Ελλάδα ακούει τη νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου στο… τέρμα και οι επιδόσεις του τραγουδιού το αποδεικνύουν.

To «Βάλ’ Το Τέρμα» κάνει εντυπωσιακή είσοδο στο Top του Ελληνικού Airplay Chart και εκτοξεύεται κατευθείαν στο Νο. 8, πραγματοποιώντας το πρώτο βήμα στην πορεία του προς την κορυφή.

Το τραγούδι παρέμεινε επί σειρά ημερών στην πρώτη θέση των τάσεων στο ελληνικό YouTube και έχει ξεπεράσει τις 3,6 εκατομμύρια προβολές μέσα  στο εντυπωσιακό διάστημα των 12 ημερών.

Το κορυφαίο τραγούδι του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός. «Βάλ’ Το Τέρμα»!

«Μη Που Πεις Για Πάντα» – Νατάσα Θεοδωρίδου (No. 15)

Όταν η Νατάσα Θεοδωρίδου συναντά δισκογραφικά τον Γιώργο Σαμπάνη το αποτέλεσμα είναι πάντοτε δεδομένο.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία που αγαπήθηκε από την αρχή,  όπως επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το νέο τραγούδι της με τίτλο «Μη Που Πεις Για Πάντα» έκανε πολύ γρήγορα είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα.

Τους στίχους του single υπογράφει η Ελέανα Βραχάλη, ενώ η αψεγάδιαστη ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου δίνει άλλη μορφή στο «Μη Μου Πεις Για Πάντα».

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν το «Βάλ’ Το Τέρμα» του Νίκου Οικονομόπουλου (+14 θέσεις – Νο. 8) και το «Μη Που Πεις Για Πάντα» της Νατάσας Θεοδωρίδου (+8 θέσεις – No. 15), δηλαδή οι δύο νέες είσοδοι της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας