Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου με τον Super Sako και με τη συμμετοχή επίσης του Bo διευρύνει την κυριαρχία του στο ελληνικό Airplay Chart.

H μεταφορά του «Mi Gna» στα ελληνικά ενθουσίασε το κοινό κυριολεκτικά από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας της, με αποτέλεσμα να κατακτήσει την κορυφή και να σημειώσει νούμερα που προκαλούν ζάλη, μέσα σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού συμπληρώνει έξι συνεχόμενες εβδομάδες τόσο στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart όσο και στην πρώτη θέση της μικτής κατάταξης.

Πόσο θα συνεχιστεί το σερί του «Θέλω Να Σε Ξαναδώ»;

Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος αντίπαλος ικανός να κάνει την ανατροπή, όμως καραδοκούν τα νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, όπως λ.χ. το «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Νέες είσοδοι

Δύο νέες είσοδοι παρατηρούνται στο Ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Το «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» του Γιάννη Πλούταρχου κάνει τη ρελάνς και επανέρχεται στην κατάταξη τη στιγμή που ο δημοφιλής καλλιτέχνης δίνει τη σκυτάλη στο επόμενο ραδιοφωνικό single, το οποίο είναι το «Καρδιά Μου Αλήτισσα».

Αυτή είναι η δεύτερη εβδομάδα όπου το «Έρωτα Θεέ Και Κλέφτη» εμφανίζεται στο Top 20, έχοντας φτάσει και τις δύο φορές στο No 19, μία επίδοση, πάντως, πολύ μακριά από αυτό που μας είχε συνηθίσει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει δυναμικά και μετά το «Επειδή Με Ξέρω», το οποίο είχε αναρριχηθεί έως το Νο7, αποκτά ξανά μία θέση στην κορυφαία εικοσάδα με τη νέα επιτυχία «Δε Με Αφορά», σε μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε στίχους της Όλγας Βλαχοπούλου.

 

Δείτε το Top 20 στο Ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας