Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Πέντε συνεχόμενες εβδομάδες κυριαρχίας συμπληρώνει η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, τόσο στο Ελληνικό Airplay Chart όσο και στη μικτή κατάταξη.

Έχοντας σημειώσει απίστευτα νούμερα στο διαδίκτυο μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας, το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) με τον Πάνο Κιάμο, τον Super Sako και τον Bo συνεχίζει απτόητο την ξέφρενη πορεία του.

Το εύλογο ερώτημα που δημιουργείται είναι αν υπάρχει κάποιος αντίπαλος ικανός να βάλει φρένο στο «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) και να το εκθρονίσει από την πρώτη θέση. Μέχρι στιγμής, κανένα τραγούδι δε φαίνεται ότι μπορεί να σταματήσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Νέες είσοδοι

Μία νέα είσοδος παρατηρείται στο Ελληνικό Airplay Chart αυτής της εβδομάδας.

Μετά το περσινό «Ήλιους Και Θάλασσες» που αναρριχήθηκε έως το νούμερο ένα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων στο ελληνικό ρεπερτόριο, η Τάμτα επαναλαμβάνει τη συνεργασία της με γνωστή μάρκα αντηλιακών και όπως φαίνεται,επαναλαμβάνει και την επιτυχία.

Το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής έφερε τις «Αρχές Καλοκαιριού» από νωρίς και το μοναδικό αυτό τραγούδι που μας χάρισε, σημειώνει μία άνοδο έντεκα θέσεων για να πλασαριστεί εντός της κορυφαίας εικοσάδας.

Το «Αρχές Καλοκαιριού» συνοδεύεται και από την αγγλόφωνη έκδοσή του, η οποία ονομάζεται «Tag You In My Sky» και παρομοίωση έχει αποκτήσει αισθητή παρουσία στις αντίστοιχες ραδιοφωνικές συχνότητες.

 

Δείτε το Top 20 στο Ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας