Πώς διαμορφώνεται το ελληνικό Airplay Chart;

11

Το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» είναι η απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Ο Πάνος Κιάμος μετέφερε στα ελληνικά το «Mi Gna», με τον Super Sako να συμμετέχει κανονικά και τον Bo να προσθέτει τη δική του νότα στη διασκευή,  προσθέτοντας στο πλούσιο βιογραφικό του άλλη μία τεράστια επιτυχία που την ανέδειξε το κοινό και μόνο.

Η απίστευτη αποδοχή που είχε το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) από τη στιγμή που βγήκε στον αέρα έκανε μονόδρομο την επιλογή για το επόμενο single του Πάνου Κιάμου, αφού ο πανικός που είχε δημιουργήσει δεν μπορούσε να αγνοηθεί.

Τα εντυπωσιακά νούμερα που έχει σημειώσει το «Θέλω Να Σε Ξαναδώ» (Mi Gna) προκαλούν ζάλη. Το τραγούδι μέτρα πάνω από 20,6 εκατομμύρια προβολές στο YouTube πριν καν συμπληρωθούν τρεις μήνες από την κυκλοφορία του και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή στο ελληνικό Airplay Chart μόλις για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, είναι πλέον σίγουρο ότι θα κρατήσει τα ηνία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάντα πρωτοπόρος και καινοτόμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντά για πρώτη φορά δισκογραφικά τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento και ο καρπός της συνεργασίας του ήρθε να διδάξει σε όλους τι σημαίνει αγαπώ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε την ιδέα, ο Μιχάλης Κουινέλης πήρε την πάσα και έγραψε το «Αγαπώ Σημαίνει», το οποίο πραγματοποιεί ένα μεγάλο άλμα 12 θέσεων και προσγειώνεται κατευθείαν στο Νο 11 του Top 20, για να δείξει ότι θα είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν δυνατά το φετινό καλοκαίρι.

Στην κορυφαία εικοσάδα επιστρέφουν και τα «Αποτυπώματα» του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το τραγούδι δάνεισε τον τίτλο του στον πρώτο ολοκληρωμένο δίσκο του πολυτάλαντου τραγουδιστή και τραγουδοποιού και καταγράφεται ως η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του Πέτρου Ιακωβίδη μέχρι σήμερα, καθώς έχει αναρριχηθεί έως τη δεύτερη θέση.

Το «Γέλα Μου» βρίσκεται προς το παρόν στο Νο 6.

 

Δείτε το Top 20 στο Ελληνικό Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας