Ελληνικό Airplay Chart: Στο Νο. 1 ο Οικονομόπουλος – Νέα είσοδος από Αδάμου και Stavento (Top 20)

-

Τα 20 ελληνικά τραγούδια με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με το Official IFPI Airplay Chart powered by Media Inspector.

Στο Νο. 1 του Eλληνικού Airplay Chart (αλλά και του μικτού Top 20) ανεβαίνει πρώτη φορά ο Νίκος Οικονομόπουλος με την τελευταία επιτυχία «Δυο Ζωές», εκθρονίζοντας μετά από 13 συνεχόμενες εβδομάδες κυριαρχίας το «Τι Να Το Κάνω» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το «Δυο Ζωές» είναι το τέταρτο συνεχόμενο τραγούδι του καλύτερου λαϊκού τραγουδιστή της γενιάς του που κατακτά την κορυφή της κατάταξης. το σερί στην πρώτη θέση των ραδιοφωνικών μεταδόσεων έχει επιτυχίες «Για Κάποιο Λόγο» (11 εβδομάδες στο Νο. 1), «Για Παράδειγμα» (1 εβδομάδα στο Νο. 1) και «Τώρα Τι Να Το Κάνω» (2 εβδομάδες στο Νο. 1).

Η νέα επιτυχία «Δυο Ζωές» έχει τη στόφα σπουδαίου τραγουδιού και διαχωρίζει τη θέση του Νίκου Οικονομόπουλου στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Είναι ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο με νοσταλγικές τάσεις, αλλά μπολιασμένο με αντίληψη που δίνει άλλη μορφή στο συγκεκριμένο μουσικό ύφος, το ζεϊμπέκικο, το οποίο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λαϊκής μουσικής.

Μουσική που μαγεύει, στίχοι που αγγίζουν και μία ερμηνεία που καθηλώνει είναι το τρίπτυχο του «Δυο Ζωές».

Νέες είσοδοι

Είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart κάνει η καινούργια συνεργασία της Ήβης Αδάμου με τους Stavento στο «Δικό Μου», ένα τραγούδι που αγαπήθηκε κυριολεκτικά από την πρώτη στιγμή.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη μουσική, το ζευγάρι μάς έχει χαρίσει υπέροχες επιτυχίες που έχουν αγκαλιαστεί θερμά.

Η νέα προσθήκη στον κατάλογο των κοινών επιτυχιών τους είναι το «Δικό Μου», μία up-tempo pop δημιουργία στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθείς.

Το video clip του τραγουδιού έχει ήδη προβληθεί 7,5 εκατομμύρια φορές.

Αξιοσημείωτα

Τη μεγαλύτερη άνοδο πραγματοποιούν τα «Οινόπνευμα Φτηνό» του Γιώργου Μαζωνάκη (+10 θέσεις – Νο. 8) και το «Δικό Μου» της Ήβη Αδάμου με τους Stavento (+9 θέσεις – Νο. 16), το οποίο μόλις έκανε είσοδο.

Τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το «Ένα Θαύμα» του Γιώργου Μαζωνάκη (-9 θέσεις – Νο. 20).

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας