Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διατηρείται για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Τι Να Το Κάνω», η οποία συμπληρώνει παράλληλα έξι διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το video clip για το «Τι Να Το Κάνω» είναι μαγικό. Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Η νέα επιτυχία  «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα» του Νίκου Μακρόπουλου επιστρέφει στο Top 20 για τρίτη εβδομάδα.

Το τελευταίο single του λαϊκού τραγουδιστή που είχε εμφανιστεί στην κορυφαία εικοσάδα ήταν το «Ζω Αλλιώτικα».

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά, ο Νίκος Μακρόπουλος επανήλθε δριμύτερος με το «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα», το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και αυτή τη στιγμή μετρά 8,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, σηματοδοτώντας ακόμα μία επιτυχία για το ενεργητικό του.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας