Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει για έκτη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart με τη νέα επιτυχία «Τι Να Το Κάνω», η οποία συμπληρώνει παράλληλα πέντε διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το video clip για το «Τι Να Το Κάνω» είναι μαγικό. Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες τη νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι».

Μετά το «Φταίει» που έφτασε έως το Νο. 4, είσοδο στην κατάταξη κάνει ο επόμενος προπομπός του άλμπουμ, το ολοκαίνουργιο single «Επιλογή».

Ένα μουσικό διαμάντι σε μουσική του ταλαντούχου Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της κορυφαίας Ελεάνας Βραχάλη για το οποίο η μόνη «Επιλογή» είναι να το αγκαλιάσετε θερμά και να το αφήσετε να σας ταξιδέψει στο δικό του κόσμο.

Ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος έχουν βρει τη συνταγή της επιτυχίας και την εκμεταλλεύονται στο μεγαλύτερο βαθμό.

Το ασυναγώνιστο δίδυμο επέστρεψε δριμύτερο και έχει αρχίσει να κάνει αίσθηση με μία από τις πιο χορευτικές επιτυχίες της χρονιάς, «Το Πάρτι Μας».

«Το Πάρτι Μας» είναι το όγδοο συνεχόμενο τραγούδι του Διονύση Σχοινά και του Φοίβου που κάνει είσοδο στο Top 20 από την επανασύνδεσή τους το 2014.

«Άκου λοιπόν τι θα κάνουμε», «κομμάτια απόψε θα γίνουμε» και θα διασκεδάσουμε «όπως τα χρόνια τα εφηβικά».

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας