Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart με τη νέα επιτυχία «Τι Να Το Κάνω», η οποία συμπληρώνει παράλληλα τέσσερις διαδοχικές εβδομάδες κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Το video clip για το «Τι Να Το Κάνω» είναι μαγικό. Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Η Katerine Duska θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, το Μάιο στο Τελ Αβίβ, έχοντας αποσπάσει από την πρώτη στιγμή εγκωμιαστικά σχόλια για την αισθητική του «Better Love».

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στη σκηνή του διαγωνισμού κάνει ένα ασύλληπτο άλμα 68 θέσεων για να βρεθεί στην κορυφαία εικοσάδα.

Το «Better Love» είναι το πρώτο τραγούδι της Katerine Duska που εμφανίζεται στο Top 20.

Ένα τραγούδι εξωστρεφές που προσφέρει ανάταση και ζεστασιά και αναφέρεται στην αναζήτηση μίας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης. Η φωτεινή και αισιόδοξη μελωδία του «Better Love» λειτουργεί σαν μία μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας