Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart με τη νέα επιτυχία «Τι Να Το Κάνω», η οποία συμπληρώνει παράλληλα τρεις διαδοχικές εβδομάδες κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε το μαγικό video clip για το «Τι Να Το Κάνω» και αγγίζει τις δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στο Top 20 με τη νέα επιτυχία του «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα».

Το τελευταίο single του λαϊκού τραγουδιστή που είχε εμφανιστεί στην κορυφαία εικοσάδα ήταν το «Ζω Αλλιώτικα».

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά, ο Νίκος Μακρόπουλος επανέρχεται δριμύτερος με το «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα», το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και μετρά 7,8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας