Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart με τη νέα επιτυχία «Τι Να Το Κάνω», η οποία κατακτά παράλληλα για πρώτη φορά την κορυφή της μικτής κατάταξης.

Το «Τι Να Το Κάνω» είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το μαγικό video clip για το «Τι Να Το Κάνω».

Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Έχοντας διανύσει εννέα συνολικά εβδομάδες στην κατάταξη, το «Πρόσεχε Καλά» του Νίκου Βέρτη επιστρέφει στο Top 20 για δέκατη εβδομάδα.

Το «Πρόσεχε Καλά» είναι μία από τις συνεχόμενες επιτυχίες που έχει προτείνει η τελευταία δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς καλλιτέχνη, η οποία κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017 και έχει το γενικό τίτλο «Ερωτευμένος».

Το video clip του τραγουδιού γυρίστηκε στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας και ξεναγεί τους θεατές στα γραφικά τοπία της πόλης.

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ημέρα που κόπηκε άδοξα το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη και όμως ο αγαπημένος καλλιτέχνης συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η φωνή του δεν έχει σιγήσει και τα τραγούδια του ακούγονται δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα, συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube και και φτάνουν στις υψηλότερες θέσεις των charts.

Στα τέλη του προηγούμενου Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι».

Το άλμπουμ έχει παραμείνει για έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 των φυσικών πωλήσεων στο επίσημο chart της IFPI και περιλαμβάνει τα τραγούδια που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά το θάνατό του αλλά και δύο ολοκαίνουργια singles.

Πρόκειται για το ομότιτλο «Αχ Και Να ‘Ξερα Πού Να ‘Σαι» και το «Κάνε Τα Πάντα Απόψε», το οποίο μόλις έκανε είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του φαινομένου που ονομάζεται Παντελής Παντελίδης.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας