Οι μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας στο ελληνικό Airplay Chart.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυριαρχεί στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart με τη νέα επιτυχία «Τι Να Το Κάνω».

Είναι το τέταρτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» του δημοφιλούς καλλιτέχνη που κατακτά την κορυφή του ελληνικού Airplay Chart, μετά τις επιτυχίες «Ξημερώματα», «Ψέματα» και «Λιώμα» που έκαναν θραύση και παρέμειναν στην πρώτη θέση επί σειρά εβδομάδων.

Συνολικά είναι το έκτο τραγούδι του δίσκου που εμφανίζεται στο Top 20, αφού από μία θέση στην κατάταξη έχουν καταλάβει το «Σ’ Έχω Ξεπεράσει» και η υπέροχη διασκευή του Κωνσταντίνου Αργυρού στο «Δεν Έχω Πολλά» της Γλυκερίας.

Πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε το μαγικό video clip για το «Τι Να Το Κάνω».

Η ερωτική μπαλάντα που έχει αγαπηθεί, έγινε μία εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους που γυρίστηκε στη χιονισμένη Βουδαπέστη αλλά και στην Αθήνα.

Νέες είσοδοι

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρασύρει σε «Βράδια Αξημέρωτα» με τη νέα επιτυχία του.

Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ «Σου Τα ‘Δωσα Όλα» του επιτυχημένου τραγουδιστή και δημιουργού, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Το «Βράδια Αξημέρωτα» είναι το τρίτο συνεχόμενο τραγούδι του άλμπουμ που κάνει είσοδο στο Top 20, μετά το ακαταμάχητο «Γέλα Μου» που ανέβηκε στην κορυφαία τριάδα των ραδιοφωνικών μεταδόσεων και το καθηλωτικό «Μην Τολμήσεις».

Αυτή τη φορά, ο Πέτρος Ιακωβίδης προσκαλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι που θα μετατρέψει τις μελαγχολικές νύχτες σε… «Βράδια Αξημέρωτα».

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας