Οι είκοσι μεγαλύτερες επιτυχίες στο ελληνικό Airplay Chart.

Οι ΜΕΛΙSSES δεν αποχωρίζονται με τίποτα την πρώτη θέση.

Η διασκευή του πολυσύνθετου συγκροτήματος στο «Γιατί» των εμβληματικών Πυξ Λαξ συμπληρώνει 16 (μη συνεχόμενες) εβδομάδες στο Νο. 1, τόσο στο ελληνικό όσο και στο μικτό Airplay Chart.

26 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το «Γιατί» γράφει ξανά ιστορία και οι ΜΕΛΙSSES ενώνουν με έναν ξεχωριστό τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

Το «Γιατί» από τις ΜΕΛΙSSES ξεπέρασε στο ελληνικό Airplay Chart τα «Ξημερώματα» του Κωνσταντίνου Αργυρού (15 εβδομάδες στο Νο. 1) και ισοφάρισε τη μεγαλύτερη ελληνική επιτυχία των τελευταίων τριών ετών, το «Θυμάμαι» του Παντελή Παντελίδη (16 εβδομάδες στο Νο. 1).

Νέες είσοδοι

Όταν ο Νίκος Οικονομόπουλος συναντά το Γιώργο Σαμπάνη και την Ελένη Γιαννατσούλια, είναι πάντα βέβαιο ότι το αποτέλεσμα δε θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Δυο Ζωές» δεν είναι εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Το «Δυο Ζωές» είναι ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα τραγούδια τους είδους του.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ελένη Γιαννατσούλια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε πνοή σε αυτό το ξεχωριστό τραγούδι.

Το «Δυο Ζωές» κάνει είσοδο στο Top 20 από την πρώτη εβδομάδα της επίσημης κυκλοφορίας του (είχε προηγηθεί μία εβδομάδα αποκλειστικής μετάδοσης σε επιλεγμένα ραδιόφωνα) και πλασάρεται στο Νο. 12 της κατάταξης.

Σαν να μην πέρασε μία μέρα.

H Καίτη Γαρμπή και ο Φοίβος συνεργάζονται ξανά μετά από 19 χρόνια και θα ήταν… «Ιεροσυλία» να μην ξεκινήσουν με το «δεξί» το νέο κεφάλαιο στην κοινή πορεία τους.

Η δισκογραφική επανασύνδεση της Καίτης Γαρμπή και του Φοίβου, του ακαταμάχητου διδύμου που μας έχει χαρίσει επιτυχίες οι οποίες έμειναν ανεξίτηλα γραμμένες στο χρόνο, έχει σκορπίσει ενθουσιασμό.

Το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» κάνει είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα από την πρώτη εβδομάδα της επίσημης κυκλοφορίας του σε όλα τα ραδιόφωνα της χώρας, έχοντας πραγματοποιήσει ένα θεαματικό άλμα 67 θέσεων.

Ο Νικηφόρος… «ξέρει τι κάνει» και κάθε φορά κερδίζει τις εντυπώσεις με τις κυκλοφορίες του.

Μετά το «Σαν Αλήτης» που αγαπήθηκε από το κοινό και τα ραδιόφωνα, αφού αναρριχήθηκε έως το Νο. 8 της κατάταξης, ο τραγουδιστής συνεχίζει με την ίδια ενθουσιώδη διάθεση.

«Ξέρω Τι Κάνω», τραγουδά ο Νικηφόρος και το αποδεικνύει επιστρέφοντας για δεύτερη εβδομάδα στην κορυφαία εικοσάδα με το νέο τραγούδι του.

Η επιτυχία συνεχίζεται για την Ελένη Φουρέιρα.

Μετά το «Fuego» που είχε διανύσει 18 εβδομάδες στην κορυφαία εικοσάδα και το «Fuego»  που βρίσκεται στο Top 10, επιστρέφει στην κατάταξη το «Tómame».

Το τραγούδι είχε παραμείνει έξι συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 και επανέρχεται μετά από απουσία μόλις μίας εβδομάδας.

Το «Tómame» οπτικοποιήθηκε με ένα μοντέρνο video clip υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του εκπληκτικού Γιάννη Δημολίτσα και παρόλο που γυρίστηκε στην Ελλάδα, το τελικό αποτέλεσμα είναι μία εντυπωσιακή εικόνα εφάμιλλη με τις διεθνές παραγωγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Panik Enterntainment Group επεκτείνει το ρεκόρ της και για πρώτη φορά καταλαμβάνει 10 / 20 θέσεις στην κατάταξη.

Δείτε το Top 20 του ελληνικού Airplay Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας