Τις φωνές τους θα ενώσουν η Ariana Grande και η Miley Cyrus για να υποστηρίξουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό σκοπό.

Η Ariana Grande, η Miley Cyrus και άλλοι καλλιτέχνες θα δώσουν το «παρών» στη διαδήλωση «March for Our Lives» που θα λάβει χώρα στην Ουάσιγκτον στις 24 Μαρτίου, όπως ανακοινώθηκε.

Η Cyrus, μαζί με πολλές άλλες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας, έχει μιλήσει με λόγια υποστήριξης και σεβασμού για όσους αγωνίζονται ενάντια στην ανεξέλεγκτη χρήση των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι έντονες διαμαρτυρίες έχουν ξεκινήσει από τους μαθητές και το προσωπικό των σχολείων όλης της χώρας, μετά από το περιστατικό του προηγούμενου μήνα στη Φλόριντα, όπου ένας 19χρονος πρώην μαθητής πυροβόλησε και σκότωσε 17 άτομα.

Μιλώντας στο CNN, ο David Hogg – ένας από τους επιζώντες της – αποκάλυψε ότι η Ariana Grande, η Miley Cyrus, η Demi Lovato και η Jennifer Hudson θα συμμετάσχουν στο επικείμενο συλλαλητήριο.

«Θα έχουμε τέσσερις σημαντικές ανεξάρτητες γυναίκες που μας υποστηρίζουν και μας ακολουθούν», είπε ο Hogg. «Θα στέκονται εκεί και θα διαδηλώσουν μαζί μας. Είναι μερικοί από τους ανθρώπους που πραγματικά εκδηλώνονται δημόσια και προοδεύουν μαζί μας.»

https://twitter.com/_worldupdate/status/974088889244835840

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Miley Cyrus δήλωσε κατά τη διάρκεια της ημέρας «National School Walkout», όπου οι μαθητές άφησαν τις σχολικές αίθουσες και βγήκαν στους δρόμους για να αποτίσουν φόρο τιμής στα 17 θύματα της πολύνεκρης επίθεσης στη Φλόριντα:

«Είναι τόσο καταπληκτικό να βλέπεις τους νέους να παίρνουν πίσω τη δύναμή τους και να τη χρησιμοποιούν.»

Χθες (16/03), η αστέρας της pop κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίξει ένα τραγούδι που γράφτηκε από δύο μαθητές που είχαν παγιδευτεί στην επίθεση.

Τον προηγούμενο μήνα, υπήρξαν αναφορές ότι η Ariana Grande «έκλαιγε για ημέρες» μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Έκτοτε, η νεαρή τραγουδίστρια δείχνει μεγάλη ευαισθησία σε μείζονα ζητήματα και γι’ αυτό θα σπεύσει να υποστηρίξει το «March for Our Lives».

Ταυτόχρονα με την Ουάσιγκτον, θα διοργανωθεί διαδήλωση υποστήριξης και στο Λος Άντζελες, όπου θα τραγουδήσει ο Charlie Puth.

 

Αφήστε το σχόλιό σας