Τα πενήντα χρόνια από το ντεμπούτο της μπάντας του Λίβερπουλ στις Ηνωμένες Πολιτείες γιορτάστηκε με ένα αφιέρωμα με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

Μεταδόθηκε χθες από το CBS το special «The Night That Changed America, A Grammy Salute To The Beatles«, ένα αφιέρωμα για τον εορτασμό των 50 χρόνων από όταν οι «Υπέροχοι Τέσσερις» από το Λίβερπουλ αποβιβάστηκαν στις ΗΠΑ. Ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 1964, που εμφανίστηκαν στο Ed Sullivan Show και η «Beatlemania» έφτασε και στις ΗΠΑ.

Η ιστορία των Beatles σε 50 φωτογραφίες

Το ξεχωριστό αφιέρωμα γυρίστηκε το βράδυ μετά τα Grammy Awards 2014 και σε αυτό συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες τιμώντας με τη φωνή τους τους Beatles.

Με την ευκαιρία αυτής της ειδικής επετείου, πολλοί τραγουδιστές, όπως Eurythmics, συγκεντρώθηκαν για να τραγουδήσουν. Η Katy Perry, ο Ed Sheeran και η Alicia Keys. Μετά ο John Mayer και η Keith Urban, ο Dave Grohl των Foo Fighters, ο Pharrell Williams, ο John Legend και οι Maroon 5, τίμησαν τα «σκαθάρια» επανερμηνεύοντας με το δικό τους τρόπο κάποια τραγούδια που έγραψαν την ιστορία και τη φήμη των Beatles.

Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν Paul McCartney και Ringo Starr, οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί στο τέλος του show για την τελική αποθέωση και τραγούδησαν το «With A Little Help From My Friends» και το «Hey Jude».

Δείτε τα video από το The Night That Changed America, A Grammy Salute To The Beatles.

Ed Sheeran, “In My Life”

Katy Perry, “Yesterday”

Maroon 5, “All My Loving” & “Ticket To Ride”

John Legend & Alicia Keys, “Let It Be”

Pharrell Williams & Brad Paisley, “Here Comes The Sun”

Imagine Dragons, “Revolution”

Dave Grohl & Jeff Lynne, “Hey Bulldog”

Eurythmics, “Fool On The Hill”

Ringo Starr, “Yellow Submarine”

Paul McCartney – Birthday, Get Back & I Saw Her Standing There

Paul McCartney & Ringo Starr – Hey Jude

Αφήστε το σχόλιό σας