Σπύρος Γραμμένος και Πάνος Φραγκιαδάκης στο «Σταυρό του Νότου»

-

Για τέσσερις παραστάσεις θα βρεθούν στο «Σταυρό του Νότου» ο Σπύρος Γραμμένος και ο Πάνος Φραγκιαδάκης.

Ο Σπύρος Γραμμένος, ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες και ο Πάνος Φραγκιαδάκης ή Φράγκιας ή το δεύτερο συνθετικό από τους Χατζηφραγκέτα, βάζουν τα δυνατά τους, μαζεύουν τα κομμάτια τους και τραγουδάνε ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Καινούργια τραγούδια έχουν, παλιά τραγούδια έχουν, προβλήματα έχουν και όλα αυτά μαζί τα αδειάζουν στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

Η καλύτερη στιγμή της παράστασης είναι εκεί που προσπαθώντας να βγάλουν σέλφι, μπλέκονται σε κάτι καλώδια και πέφτουν επάνω στα ντραμς.

Ο Σπύρος Γραμμένος και ο Πάνος Φραγκιαδάκης θα εμφανίζονται στο Club του «Σταυρού του Νότου» από την Παρασκευή 16 Nοεμβρίου και για τέσσερις Παρασκευές. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου όσο χρειάζεται.

Μαζί τους ο Κώστας Μιχαλός στις κιθάρες, ο Χρήστος Καλκάνης στο κλαρινέτο και στα πλήκτρα, ο Άλεξ Μυλωνάς στο μπάσο και ο Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα.

O «Σταυρός του Νότου», έχοντας κλείσει τα 23 χρόνια του, συνεχίζει για τρίτη δεκαετία μία σπουδαία μουσική πορεία.

Και φέτος φιλοξενεί καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις τρεις σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Φωτογραφίες: Θωμάς Αρσένης
Διεύθυνση παραγωγής: Κώστας Δετώρος
Παραγωγή: Novel Vox

Ώρα Έναρξης: 22:30

 

Αφήστε το σχόλιό σας