Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί όταν ο Σπύρος Γραμμένος, η Κρυσταλλία και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης θα βρεθούν στο «Σταυρό του Νότου».

Ο Σπύρος Γραμμένος, η Κρυσταλλία και ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο… περιβόητος τσολιάς της «Ελληνοφρένειας», σε μία ανατρεπτική συνύπαρξη επί σκηνής.

Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες της περιοδείας σε πόλεις της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής και της Αυστραλίας (που θα ήθελε να έχει κάνει ο Σπύρος Γραμμένος αλλά λόγω του ότι δε βρήκε εισιτήρια και ότι θα άκουγε γκρίνια από τη σπιτονοικοκυρά του που θα έφευγε για καλοκαίρι και του είχε πει να ποτίζει τα λουλούδια, δεν ήταν δυνατόν να γίνει) επιστρέφει στο «Σταυρό του Νότου» με κάποια καινούρια τραγούδια και κάποιους παλιούς φίλους.

Ο Σπύρος Γραμμένος συστήνει τα «Ατύπωτα»

Στη φετινή παράσταση, συμμετέχει η Κρυσταλλία, που (ούτε αυτή φρόντισε να έχει βγάλει εισιτήρια, αλλά θα ήθελε πολύ να) έχει γυρίσει κι αυτή από παγκόσμια περιοδεία, με τραγούδια από τις χώρες που επισκέφτηκε (αλλά τουλάχιστον τα κατέβασε από το γιουτιουμπ).

Το πρώτο άλμπουμ της Κρυσταλλίας είναι «Θέμα Χαρακτήρα»

Επίσης για πρώτη φορά ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης, ο αγαπημένος τσολιάς της «Ελληνοφρένειας» (που δε θα ήθελε να έχει κάνει περιοδεία στο εξωτερικό και που δε θα είχε γυρίσει μόλις, δεν πρόλαβε να βγάλει εισιτήρια για να φύγει από τη χώρα, οπότε) θα κάνει μια σπέσιαλ εμφάνιση με τραγούδια από κάποιο προσωπικό άλμπουμ κάποιου άλλου, που θα ζηλέψουν όλοι οι άλλοι τσολιάδες.

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί σε αυτό το πατάρι και κανείς δεν έγραψε για την παράσταση. Στο «Σταυρός του Νότου Club» τις Παρασκευές 3, 10, 17 και 24 Νοεμβρίου.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για να μην την πατήσετε σαν τα παιδιά της παράστασης.

Κρυσταλλία Ρήγα - Σπύρος Γραμμένος - Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης (Ελληνοφρένεια) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας