Το νέο single του Zayn αναφέρεται στην εποχή που ήταν μέλος των One Direction.

Ο Zayn μπαίνει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς του «Icarus Falls» και μοιράζεται με το κοινό άλλο ένα από τα καινούργια τραγούδια του, το «Good Years».

Το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ στη σόλο καριέρα του Βρετανού τραγουδιστή αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου από την RCA Records / Sony Music.

Τον τελευταίο χρόνο, το πρώην μέλος των One Direction δήλωνε σε διάφορες συνεντεύξεις του ότι έπρεπε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το άγχος προκειμένου να κυκλοφορήσει τον επόμενο δίσκο του παρόλο που σημείωνε ότι ήταν σχεδόν έτοιμος.

Αν και το «Good Years» είναι το όγδοο κατά σειρά τραγούδι από το «Icarus Falls» με το οποίο ερχόμαστε σε επαφή, το παζλ που το συνθέτει παραμένει ακόμα μυστήριο. Ο λόγος είναι ότι το άλμπουμ συμπεριλαμβάνει συνολικά 27 τραγούδια, για το οποία είναι άγνωστες προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες.

Το «Good Years» αναφέρεται στην περίοδο κατά την οποία ο Zayn ήταν μέλος του δημοφιλούς συγκροτήματος των One Direction.

Ο νεαρός τραγουδιστής περιγράφει τα προβλήματα που αντιμετώπισε ζώντας στο επίκεντρο της δημοσιότητας και αναφέρει ότι λυπάται για το χρόνο που πέρασε στο boy band (μολονότι ήταν αφορμή να τον γνωρίσουμε).

Ο Zayn συνυπογράφει το single μαζί με τους -κυπριακής καταγωγής- Anthony Hannides και Michael Hannides και με τους Herbie Crichlow, Khaled Rohaim. Την παραγωγή φρόντισαν ο MakeYouKnowLove και ο Khaled Rohaim.

 

Αφήστε το σχόλιό σας