Το φετινό χειμώνα ενώνουν δυνάμεις ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο Σταμάτης Γονίδης συναντά τον Νίκο Μακρόπουλο στη σκηνή του «Frangelico».

Η ένωση των δυο καλλιτεχνών αποτελεί την απόλυτη λαϊκή συνύπαρξη του φετινού χειμώνα. Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Νίκος Μακρόπουλος, στάθηκαν η αφορμή για να αγαπήσουμε το λαϊκό τραγούδι του χθες αλλά και του σήμερα.

Με τις δισκογραφικές επιτυχίες τους και με τις πάντα ξεχωριστές εμφανίσεις τους, θα κάνουν στο παραλιακό στέκι της Λεωφόρου Ποσειδώνος τη δική του ξεχωριστή πρόταση στα μουσικά δρώμενα της πρωτεύουσας.

Ο πολύπειρος Σταμάτης Γονίδης φέρνει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει στη δισκογραφία και στη νύχτα. Ένας συνθέτης και στιχουργός διαχρονικών επιτυχιών, με σπάνια μελωδική φωνή.

Ο αυθεντικός Νίκος Μακρόπουλος είναι ένας τραγουδιστής που διακρίνεται για την καθαρή και στιβαρή φωνή του, που καθηλώνει τον ακροατή με τη δύναμη και την επιβλητικότητά της.

Έτοιμοι να χαρίσουν στο κοινό τους ανεπανάληπτες νύχτες με τα τραγούδια – επιτυχίες τους, οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν την πρεμιέρα του την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου.

Μία ακόμη σεζόν ξεκινά, στο πάντα επίκαιρο «Frangelico» και είναι σίγουρο ότι θα μονοπωλήσει και πάλι. Οι εμφανίσεις του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Μακρόπουλου στο θα συνεχίζονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας