Σταμάτης Γονίδης, Έλλη Κοκκίνου και Στέλλα Καλλή ρίχνουν αυλαία στις εμφανίσεις τους που ξεκίνησαν μόλις πριν από 7 ημέρες!

Τι κι αν την προηγούμενη Παρασκευή, 13 του μηνός, ο Σταμάτης Γονίδης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του με την Έλλη Κοκκίνου και τη Στέλλα Καλλή στο «Ιερά Οδός», μετά από δύο μόλις βράδια λειτουργίες του νυχτερινού κέντρου μαθαίνουμε ότι η συνεργασία τους τερματίζεται άδοξα.

Μόνο το βράδυ της πρεμιέρας και το επόμενο αυτής, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, πρόλαβαν να ανέβουν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου οι τρεις καλλιτέχνες με τον ιδιοκτήτη του να τους ενημερώνει μερικές ημέρες μετά ότι το σχήμα τους δεν πρόκειται να συνεχίσει τις εμφανίσεις του.

Όπως προκύπτει, απόψε βράδυ Παρασκευής (20/12) και αύριο Σάββατο το νυχτερινό κέντρο δε θα ανοίξει τις πόρτες κάτι που μέχρι στιγμής είναι απίθανο να συμβεί μέσα στις ερχόμενες εορταστικές ημέρες.

Οι ακριβείς λόγοι για τους οποίους ανακοινώθηκε στους συντελεστές του συγκεκριμένου σχήματος η ξαφνική αυλαία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστή, ούτε έχει δημοσιοποιηθεί κάποια ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιό σας