Η Selena Gomez συναντά ξανά τον Justin Bieber και η οικογένειά της αντιδρά

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez απασχολούν ξανά τα μέσα ενημέρωσης με τη σχέση τους, που φέρεται να είναι αμιγώς φιλική.

Η επανασύνδεση του Justin Bieber και της Selena Gomez γίνεται μόνιμη.

Το “TMZ” δημοσίευσε την Κυριακή (29/10) μία φωτογραφία των δύο διάσημων τραγουδιστών να απολαμβάνουν το πρωινό τους σε ένα κατάστημα εστίασης. Αυτό που είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο αστέρες της pop σίγουρα ήξεραν ότι θα διέρρεε κάποια φωτογραφία από τη συνάντησή τους, όμως δεν ενδιαφέρθηκαν να κρυφτούν.

Γνωρίζοντας όλοι πια ένα σύντομο κομμάτι της ιστορίας τους, δε φαίνεται να είναι “απλοί φίλοι”. Πώς προέκυψε η μεγάλη επανασύνδεση;

“Ο Justin άκουσε ότι η Selena επρόκειτο να υποβληθεί σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση μέσω κοινών φίλων και τρελάθηκε εντελώς”, σχολίασε μία πηγή στο «E!».

Για το ιστορικό, αυτή είναι η τρίτη συνύπαρξη του Justin Bieber και της Selena Gomez που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό φακό των δαιμόνιων παπαράτσι την τελευταία εβδομάδα.

Justin Bieber - Selena Gomez - Hit Channel

Από την πλευρά του, ο The Weeknd προχώρησε σε μία κίνηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδωσε τροφή για σχόλια. Ο Καναδός καλλιτέχνης σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τους στενούς συγγενείς, τις φίλες και τη μητέρα της Selena Gomez.

“Ο Justin βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη Selena και έχουν μία μεγάλη, φιλική σχέση”, εξηγεί η πηγή. Προσθέτει επίσης ότι από σεβασμό για τον The Weeknd, η Selena Gomez “προσπαθεί να μην το παρακάνει με το να τον βλέπει (τον Justin Bieber), καθώς δε θέλει να αναστατώσει τον Abel”, ενώ σχολιάζει ότι “δε φλερτάρουν όταν βγαίνουν έξω, απλώς ενεργούν σαν παλιοί φίλοι που φροντίζουν ο ένας τον άλλον.”

Η αντίδραση της οικογένειας της Selena Gomez είναι διαφορετική:

«Ο Justin είναι άγριος άνθρωπος και ποτέ δε θα γίνει αποδεκτός από εμάς. Εφόσον μιλάει μαζί με οποιοδήποτε τρόπο, δε είναι μόνο ασεβής σε όλους γύρω της, είναι ασεβής στον εαυτό της», υποστήριξε άτομο από τον οικογενειακό κύκλο της 25χρονης τραγουδίστριας, από τον οποίο πολλοί πιστεύουν ότι η Selena Gomez νοσηλεύθηκε για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, εξαιτίας της συμπεριφοράς του Justin Bieber κατά τη διάρκεια του δεσμού τους.

Διαβάστε ακόμα:
Στο χείλος του χωρισμού η Selena Gomez και ο The Weeknd;

Selena Gomez - The Weeknd - Hit Channel

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Ακολουθήστε το hit-channel.com σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.

Δες και αυτά