Στις Χρυσές Σφαίρες 2014, οι U2 κέρδιζαν το βραβείο για το «Καλύτερο Τραγούδι» με το τραγούδι «Ordinary love», που έκαναν για τη ταινία «Nelson Mandela: Long walk to freedom». Μάθε περισσότερα στο hit-channel.com.

Η κριτική επιτροπή των Golden Globe ψήφισε το βραβείο στη κατηγορία «Best Original Song», πάει στους U2, για το τραγούδι τους «Ordinary Love». Το τραγούδι αποτελεί μέρος της ταινίας «Nelson Mandela: long walk to freedom» . Ήταν επίσης ένας τρόπος για να αποτίσουν φόρο τιμής στον ηγέτη της Νότιας Αφρικής, που πέθανε πρόσφατα.

Στην κατηγορία οι U2 και το «Ordinary Love», είχαν να αντιμετωπίσουν τους Coldplay με το «Atlas» ,για την ταινία «Hunger Games Catching Fires», τη Taylor Swift με το «Sweeter than fiction», για την ταινία «One Chance», τον Justin Timberlake με το «Please Mr Kennedy» , για την ταινία «Inside LLewyn Davisκαι τον Kristen Anderson Lopez και Robert Lopez με το «Let it go” για την ταινία της Disney «Frozen».

Χρυσές Σφαίρες 2014 – Όλοι οι νικητές

Ο Bono δήλωσε όταν έλαβε το βραβείο: Αυτό το βραβείο είναι πραγματικά πολύ, πολύ προσωπικό. Αυτός ο άνθρωπος έχει αναστατώσει της ζωή μας. Ένας άνθρωπος που αρνήθηκε το μίσος, νομίζοντας ότι η αγάπη θα έκανε καλύτερη δουλειά. Έχουμε γράψει ένα τραγούδι αγάπης, διότι είναι η εξαιρετική πτυχή της ταινίας.

Η σχέση μεταξύ U2 και ο Νέλσον Μαντέλα ήταν πάντα πολύ ισχυρή, όπως επιβεβαιώνεται από τον κιθαρίστα The Edge: «Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε με τον Μαντέλα και το κίνημα κατά του απαρτχάιντ από τότε που ήμασταν έφηβοι στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Πήρε 35 χρόνια για να γράψουμε αυτό το τραγούδι«.

Οι U2 έχουν κερδίσει ξανά το βραβείο «Best Original Song», στις Χρυσές Σφαίρες του 2003 με το τραγούδι «The Hands That Built America», από το soundtrack της ταινίας «Οι συμμορίες της Νέας Υόρκης» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Αφήστε το σχόλιό σας