Το «Hola» είναι φτιαγμένο με τα μουσικά υλικά από τα οποία γίνονται σήμερα τα παγκόσμια hits.

Οι Goin’ Through σε μια μεγάλη διεθνή συνεργασία – έκπληξη με τον Julio Iglesias Jr!

Το πρωτοπόρο ελληνικό hip-hop σχήμα των Goin’ Through συναντά τον διεθνή σταρ Julio Iglesias Jr., γιο του θρύλου της ισπανόφωνης μουσικής και αδερφό του Enrique Iglesias, και τραγουδούν μαζί, για πρώτη φορά στα ελληνικά και στα ισπανικά, μια τεράστια καλοκαιρινή επιτυχία.

Μετά το ανατρεπτικό project «Καληνύχτα Ελλάδα» και την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους με το Μιχάλη Τζουγανάκη στο «Όταν Το Χέρι Μου Χτυπώ», οι Goin’ Through επέστρεψαν στα γνώριμα urban pop υλικά τους με το «Bellagio».

Για πρώτη φορά ελληνικό γκρουπ πήρε άδεια γυρισμάτων στους εσωτερικούς χώρους του «Bellagio». Ο Γιάννης Παπαδάκος μαζί με το Νίκο Βουρλιώτη και την πολυμελή ομάδα τους, πέρασαν σχεδόν δυο εβδομάδες εξαντλητικών γυρισμάτων, χαρίζοντας μας ένα από τα πιο εντυπωσιακά video clip που έχουν γυριστεί ποτέ εκεί.

Τώρα έρχεται το τραγούδι με τίτλο «Hola», που είναι φτιαγμένο με τα μουσικά υλικά από τα οποία γίνονται σήμερα τα παγκόσμια hits.

Συνδυάζει σύγχρονο hip-hop από τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη με latin dance μουσική, τη μεγαλύτερη τάση διεθνώς, σε ένα χορευτικό κομμάτι που θα ξεσηκώσει τα ραδιόφωνα και τα καλοκαιρινά clubs όλης της χώρας. Η διεύθυνση παραγωγής είναι του Θάνου Παπανικολάου.

Το single «Hola» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας