Οι Goin’ Through παρουσίαζουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων  «HONOR GOIN THROUGH» στο Attica στο Golden Hall…

Αυτή την Κυριακή 13/4 στις 14:00 το ελληνικό brand κοσμημάτων HONOR και το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα GOIN THROUGH θα παρουσιάσουν στο Attica στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι) τη νέα επετειακή συλλογή κοσμημάτων HONOR GOIN’ THROUGH, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στην εικοσαετή δισκογραφία του δημοφιλέστερου hip hop συγκροτήματος της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

Ο τίτλος της μαρτυρά λοιπόν την πρόθεση: Honor=Τιμή. Τιμή σε ένα μουσικό συγκρότημα που ξεκινώντας πριν 20 χρόνια πρωτοστάτησε στην διάδοση της hip-hop κουλτούρας στην Ελλάδα και σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί και να προκαλεί με τον αιχμηρό του στίχο.

Φανερά επηρεασμένοι από την urban culture και το street style, ο δημιουργός της HONOR Μάνος Χανιώτης σε συνεργασία με τον αρχηγό των GOIN THROUGH, Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη δημιούργησαν μια συλλογή κοσμημάτων η οποία αποτελείται από 7 μενταγιόν, δανειζόμενη στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη ζωή και τη φιλοσοφία του συγκροτήματος. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε λοιπόν τη φανέλα του μπάσκετ και τη στρατιωτική ταυτότητα, σήματα κατατεθέν της κουλτούρας της hip hop και RnB σκηνής.

Όλα τα κομμάτια της συλλογής είναι χειροποίητα, με βασικό υλικό τον ορείχαλκο σε τρεις διαφορετικές εκδοχές επίχρυσο ή επιπλατινωμένο ή με ειδική ματ επιμετάλλωση.

Τη συλλογή HONOR GOIN’ THROUGH θα μπορείτε να την βρείτε στα πολυκαταστήματα Attica (City Link & Golden Hall) και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα ή online στο www.honor.gr & www.gointhrough.com.

Αφήστε το σχόλιό σας