Έχοντας πολλές ώρες παρουσίας σε πίστες σε όλη την Ελλάδα και μετά από αξιόλογες δισκογραφικές δουλειές, η Γωγώ Ρωμαίου είναι έτοιμη πλέον για το μεγάλο βήμα της καριέρας της!

Η Γωγώ Ρωμαίου μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Κάθε βράδυ» με την υποστήριξη της Final Τouch και του ιδίου του Μίλτου Καρατζά.

Ένα καθαρά λαϊκό κομμάτι σε στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη και σε μουσική του Γιάννη Κερμανίδη και του Τάσου Μπλάθρα, το οποίο η τραγουδίστρια αποθεώνει με την ιδιαίτερη, γνήσια λαϊκή φωνή της!

Γνωρίστε την και απολαύστε την!

Kυκλοφορεί από την Final Touch, με διανομή από την Cobalt Music.

http://www.youtube.com/watch?v=KTqQjzLEO4E

Λίγα λόγια για την Γωγώ Ρωμαίου

Η Γωγώ Ρωμαίου μας συστήθηκε πριν λίγα χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο ως μια λαϊκή τραγουδίστρια, και με «όπλα» τη μοναδική φωνή της και την καταπληκτική εμφάνισή της, μπήκε γρήγορα σε μεγάλες αθηναϊκές πίστες!

Ο μουσικός και καλλιτεχνικός κύκλος την αποδέχτηκε άμεσα και μεγάλα ονόματα όπως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Νίκος Κουρκούλης, Ζαφείρης Μελάς, Χάρης Κωστόπουλος, Δημήτρης Κοντολάζος, μιλούν για τη Γωγώ και την αξία της φωνής της με τα καλύτερα λόγια.

Το χειμώνα, η Γωγώ Ρωμαίου θα εμφανίζεται σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, σε ένα σχήμα το οποίο μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις!

FINAL TOUCH, η εταιρεία του Μίλτου Καρατζά, που στηρίζει νέους δημιουργούς και προτείνει νέους καλλιτέχνες !


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας