Η απέραντη μεγαλοψυχία του Drake στο video clip για το «God’s Plan» έχει βρει μιμητές!

Το video clip του Drake για το «God’s Plan» έχει γίνει το θέμα συζήτησης των τελευταίων ημερών, χάρη στην απίστευτη γενναιοδωρία του Καναδού ράπερ να δωρίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε φιλανθρωπίες.

Μετά από δέκα ημέρες, το μουσικό βίντεο έχει προβληθεί πάνω από 64 εκατομμύρια φορές και είναι σταθερά στις κορυφαίες τάσεις του YouTube για την Ελλάδα.

Η ξεκαρδιστική παρωδία για το «God’s Plan» προβλήθηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή του Αμερικανού Jimmy Kimmel.

Σε αυτήν την εκδοχή, ο Guillermo Rodriguez -ο συνεργάτης του Kimmel- επισκέφθηκε ένα κατάστημα της αλυσίδας «99 Cents Only», όπου παρακίνησε όλους τους παρευρισκόμενους να αγοράσουν ένα πράγμα που να κοστίζει «μόνο 99 λεπτά».

Στο τέλος, παραδίδει σε μία σαστισμένη υπάλληλο του καταστήματος μία γιγαντιαία επιταγή με το… αστρονομικό ποσό των 96,16 δολαρίων.

Το βίντεο, μάλιστα, μιμείται τους τίτλους από το αντίστοιχο video clip του Drake που έχει κάνει αίσθηση: «Ο προϋπολογισμός για αυτό το βίντεο ήταν 100 δολάρια. Τα έδωσα σχεδόν όλα. Μην το πείτε στον Jimmy», αναφέρεται σαρκαστικά.

Αντίστοιχα, στο video clip του «God’s Plan» αναγράφηκε καυστικά: «Ο προϋπολογισμός για αυτό το βίντεο ήταν 996.631,90 δολάρια. Τα δώσαμε όλα. Μην το πείτε στη δισκογραφική εταιρεία…»

Ο Drake κυκλοφόρησε αιφνιδιαστικά το «God’s Plan» τον προηγούμενο Ιανουάριο μαζί με ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται «Diplomatic Immunity», τα οποία συγκροτούν ένα EP με τίτλο «Scary Hours».

Ο απίστευτος Drake δωρίζει
1.000.000 δολάρια για το video του «God’s Plan»

Drake - God's Plan (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας