Στο «Goalie Goalie» ενώνουν δυνάμεις ο Arash, η Nyusha, ο Pitbull και ο Blanco.

Ο πολυπλατινένιος Ιρανός τραγουδιστής Arash με τον κορυφαίο rapper Pitibull, τη Ρωσίδα Super Star Nyusha και τον ανερχόμενο Blanco από την Ατλάντα των Η.Π.Α, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι με τίτλο με τίτλο «Goalie Goalie» για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA 2018.

Το «Goalie Goalie» ακούστηκε για πρώτη φορά στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ στη Ρωσία, την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποιείται στην Ευρώπη μετά την διοργάνωση του 2006 στην Γερμανία, η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ανατολική Ευρώπη και η εντέκατη φορά που πραγματοποιείται στην Ευρώπη.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία φιλοξενεί το τουρνουά και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί σε δυο ηπείρους (Ευρώπη και Ασία), δεδομένου ότι το Αικατερίνενμπουργκ, υπάγεται στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας ενώ οι υπόλοιπες δέκα πόλεις υπάγονται στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας.

Αναμένεται να είναι το ακριβότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην ιστορία της εν λόγω διοργάνωσης, με συνολικό προϋπολογισμό 11,8 – 14 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σήμερα είναι η επίσημη ημέρα παγκόσμιας κυκλοφορίας του «Goalie Goalie», ενώ είναι πλέον διαθέσιμο και το εντυπωσιακό επίσημο video clip του τραγουδιού

Απολαύστε λοιπόν τη μοναδική αυτή συνεργασία του Arash, του Pitbull, της Nyusha και του Blanco στο βίντεο που ακολουθεί, γιορτάζοντας με το «Goalie Goalie» στους ρυθμούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από την Planetworks.

 

Αφήστε το σχόλιό σας