Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Εγώ Ο Απαισιότατος 3» (Despicable Me 3) έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με έναν αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη να δανείζει τη φωνή του.

Τα λατρεμένα Minions επιστρέφουν στους κινηματογράφους και ο αγαπημένος Γκρου, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους, στο «Εγώ Ο Απαισιότατος 3» (Despicable Me 3).

Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής. Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική.

Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: Όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

Και στους δύο χαρακτήρες, του Γκρου και του Ντρου, δανείζει τη φωνή του ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Γιάννης Ζουγανέλης - Εγώ Ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) - Hit Channel

Στο περιθώριο της μεταγλώττισης του φιλμ, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης μίλησε για τις απαιτήσεις που υπήρχαν και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο να ενσαρκώνει δύο διαφορετικούς ρόλους στην ίδια ταινία.

Επιπλέον, έδωσε μία μικρή αλλά και αρκετά απολαυστική γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη. Στην ελληνική έκδοση της ταινίας κινουμένων σχεδίων θα συμμετέχει με τη φωνή του και ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου.

Το «Εγώ Ο Απαισιότατος 3» (Despicable Me 3) θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας από τις 31 Αυγούστου.

Δείτε το making of του Γιάννη Ζουγανέλη:

 

Αφήστε το σχόλιό σας