Το συγκρότημα των Panic! At The Disco γνωρίζει άλλη μία απώλεια και πρακτικά πορεύεται με μόνο σταθερό μέλος τον τραγουδιστή Brendon Urie.

Ο μπασίστας των Panic! At The Disco επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από το pop – rock συγκρότημα.

Ο Dallon Weekes είπε ότι είναι ευγνώμων προς την μπάντα και ότι θεωρεί τον εαυτό του «υποχρεωμένο σε εκείνους που με έκαναν ευπρόσδεκτο να είμαι μέρος των P!ATD επί σχεδόν μία δεκαετία».

Εντάχθηκε στο γκρουπ το 2009 ως μουσικός που θα το συνόδευε στις περιοδείες, λίγο μετά το «αντίο» του τότε μπασίστα Jon Walker και του ιδρυτικού μέλους – κιθαρίστα Ryan Ross.

Ο Weekes έγινε υπήρξε μόνιμο μέλος του συγκροτήματος από το 2010 έως το 2015 και ενδιάμεσα συνυπέγραψε ένα μεγάλο μέρος του άλμπουμ «Too Weird to Live, Too Rare to Die!» (2013), πριν επιστρέψει στον προηγούμενο ρόλο του, στις ζωντανές εμφανίσεις.

Ο 36χρονος Αμερικανός μουσικός ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τους Panic! At The Disco, στους οποίους το μοναδικό σταθερό μέλος είναι ο (κεντρικός) τραγουδιστής Brendon Urie, για να επικεντρωθεί σε μία ατομική καλλιτεχνική απόπειρα.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε με μία δημοσίευση που έκανε στο Instagram: «Τα τελευταία οχτώ χρόνια είχα την απίστευτη ευκαιρία να παίζω στους Panic! At The Disco. Ενώ είμαι λυπημένος που ανακοινώνω ότι ο χρόνος μου με τους Panic! έληξε, είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να κάνω μουσική  με το νέο μου πρότζεκτ “I Don’t Know How But They Found Me”», έγραψε ο Dallon Weekes.

«Αλλάξετε τη ζωή μου. Σας ευχαριστώ όλους», ολοκλήρωσε.

Αφήστε το σχόλιό σας