Η Britney Spears έκανε ακούσια μία γκάφα που συζητήθηκε.

Θέλοντας να τιμήσει το Παρίσι, τη γαλλική πρωτεύουσα την οποία επισκέφθηκε πρόσφατα, η Britney Spears ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα γκράφιτι, χωρίς προφανώς να αντιληφθεί ότι ήταν υβριστικό για τη… δήμαρχο της πόλης, την Anne Hidalgo.

Η Hidalgo πάντως φάνηκε να κατανοεί ότι επρόκειτο απλώς για γκάφα και όχι για επίθεση εναντίον της και της απάντησε με ένα μεγαλοπρεπές… «Oops!»

«Ήταν τόσο ωραία να κάνω βόλτα στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι (…) Δοκίμασα για πρώτη φορά χυμό ανανά – τζίντζερ και ήταν λαχταριστός», έγραψε η Britney Spears, η οποία έδωσε δύο συναυλίες στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου, στο πλαίσιο της περιοδείας «Piece of Me Tour».

«Είδα και αυτό το γκράφιτι πάνω από το κεφάλι ενός μωρού ενώ διέσχιζα ένα πάρκο… τι υπέροχο μέρος», συνέχισε.

Το πρόβλημα ήταν ότι συνόδευσε την ανάρτησή της με πολλές φωτογραφίες, σε μία από τις οποίες αναγραφόταν το σύνθημα: «Anne Hidalgo, ξεκουμπίσου».

Britney Spears - Hidalgo - Hit Channel

Η δήμαρχος απάντησε με τη λέξη «Oops», κάνοντας αναφορά στο πασίγνωστο τραγούδι «Oops… I Did It Again» της Britney Spears, συνοδεύοντας την απάντησή της με δύο emoji, μία καρδούλα και μία φατσούλα που κλείνει το μάτι.

Έπειτα από τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αναβάθμισε το show με νέα remixes, τεχνολογία παραγωγής, οπτικό υλικό κ.λπ. για να το μετατρέψει στην πρώτη διεθνή περιοδεία της μετά το «Femme Fatale Tour» το 2011.

 

Αφήστε το σχόλιό σας