Μία απίθανη γκάφα έκανε ο Adam Levine των Maroon 5 με τον Childish Gambino, για την οποία απολογήθηκε δημοσίως.

Ο Adam Levine υπέπεσε σε ένα σοβαρό σφάλμα αναφορικά με τις υποψηφιότητες του Childish Gambino στα επερχόμενα MTV Video Music Awards 2018.

Ο κεντρικός τραγουδιστής των Maroon 5, θεώρησε εσφαλμένα ότι η διοργάνωση σνόμπαρε την επιτυχία του «This Is America» του 34χρονου ράπερ και ηθοποιού και ότι δεν την πρότεινε προς βράβευση σε καμία κατηγορία.

«Φέτος, ο Childish Gambino κυκλοφόρησε ένα από τα πιο επιδραστικά και έξυπνα βίντεο που έχουν γίνει ποτέ και που προκαλούν τη σκέψη», έγραψε ο Αμερικανός τραγουδιστής σε μία δημοσίευση στο Instagram που πλέον έχει διαγραφεί.

«Είμαι σίγουρος πως δεν τον ενδιαφέρει ότι δεν είναι υποψήφιος για ένα VMA, επειδή είναι τελείως cool. Αλλά με ενδιαφέρει, επειδή ΔΕΝ είμαι τόσο cool και θέλω ακόμα το MTV να σημαίνει ξανά κάτι. Αλλά αυτό δε θα συμβεί. Ποτέ», σχολίασε ο Adam Levine.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς ο Childish Gambino, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Donald Glover, διαθέτει συνολικά εφτά υποψηφιότητες στα MTV Video Music Awards 2018, όλες χάρη στο «This Is America».

Η Νο1 επιτυχία του Childish Gambino είναι υποψήφια στις κατηγορίες «Βίντεο της Χρονιάς», «Βίντεο με Μήνυμα», «Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση», «Καλύτερη Χορογραφία», «Καλύτερη Σκηνοθεσία», «Καλύτερη Φωτογραφία» και «Καλύτερο Μοντάζ».

Όταν συνειδητοποίησε το άστοχο σχόλιο που έκανε, ο Adam Levine επανήλθε με μία νέα ανάρτηση στο Twitter, με την οποία απολογήθηκε δημοσίως.

«Συνήθως δεν ντροπιάζω τον εαυτό μου λέγοντας κάτι λάθος, αλλά αυτή τη φορά το έκανα», ομολόγησε. «Το «This Is America» είναι στην πραγματικότητα υποψήφιο για το «Βίντεο της Χρονιάς». Παραδέχομαι το λάθος μου. Μαντεύω ότι το MTV δεν είναι τόσο χάλια όσο νόμιζα αρχικά.»

Το MTV απάντησε στον Adam Levine, μέσω του λογαριασμού των βραβείων, γράφοντας: «Hey Adam, μη μας μισείς, σε αγαπάμε! Και εάν είσαι τόσο μεγάλος θαυμαστης του Donald Glover όσο εμείς, θα έπρεπε να τον ψηφίσεις.»

Παρεμπιπτόντως, οι Maroon 5 είναι υποψήφιοι στα MTV Video Music Awards 2018 με το σουρεαλιστικό video clip του «Wait» για το βραβείο των «Καλύτερων Οπτικών Εφέ».

 

Αφήστε το σχόλιό σας