Οι «Gitanos» είναι ένα duo απο την Ισπανία που πλέον ζουν στην Αργεντινή. Αποτελούνται απο τους Charly Ramos και Noelia Vicente!

Επιμέλεια: Μαρίνα Καραγιάννη

Ο Charly προέρχεται απο μια οικογένεια τσιγγάνων, πολύ διαφορετική απο αυτές που ξέρουμε στην Ελλάδα. Οι τσιγγάνοι στην Ισπανία εδώ και πολλά χρόνια έχουν την δική τους θέση στην κοινωνία και κανείς δεν τους φέρεται με κατωτερότητα.
Στην οικογένεια του Charly πάντα υπήρχε η μουσική. Απο πολύ μικρός ο ίδιος ο Charly έπαιζε μουσική και πάντα του άρεσε να βρίσκει καινούριες μελωδίες.

Η Noelia προέρχεται και εκείνη απο μια οικογένεια τσιγγάνων. Οι γονείς της εκείνη την εποχή ήταν διάσημοι χορευτές Flamenco και ασχολούνταν με τον χώρο επαγγελματικά. Η αγάπη για το Flamenco πέρασε στην Noelia σε πολύ μικρή ηλικία και η μητέρα της την έμαθε να χορεύει. Η Noelia πια όταν μεγάλωσε ασχολήθηκε επαγγελματικά με το Flamenco και εκτός απο το ότι χόρευε σε διάφορες εκδηλώσεις, έγινε δασκάλα αυτού του χορού. Ακολούθησε μια καριέρα ως solo χορεύτρια Flamenco που την πήγε σε πολλές χώρες, όπως Πολωνία, Αγγλία, Μεξικό, ακόμα και Ελλάδα!

Οι δρόμοι του Charly και της Noelia συναντήθηκαν το 2002, όπου ο Charly χρειαζόταν μια πολύ καλή χορεύτρια για να πραγματοποιήσει ένα show με τους Adonays Flamenco Company στην Μαλαισία.

Οι Adonays Flamenco Company ήταν μια μουσική θεατροπαράσταση όπου συνδεόταν η μουσική με τον χορό.

Έτσι η Noelia έγινε μέλος των Adonays και ξεκίνησε η σχέση της με τον Charly, καθώς δεν είναι μόνο συνάδελφοι αλλά και ζευγάρι εδώ και 11 χρόνια!

Μετά τους Adonays Flamenco Company, και ακόμα και σήμερα, ο Charly και η Noelia, είναι οι Gitanos. Πλέον ζουν στην Αργεντινή, έβγαλαν τον 1ο τους δίσκο με τίτλο «A mis amigos… Ole!» με τραγούδια επιτυχίες όπως το «Ole!» που ήταν η μουσική κουρτίνα μεγάλου μουσικού show της Αργεντινής. Επίσης, το «Quimica y magia» δηλαδή «Χημεία και μαγεία» και το «Sin ti» δηλαδή «Χωρίς εσένα» που έπαιζε στους τίτλους αρχής μιας ισπανικής  σειράς! Πλέον οι Gitanos, Charly & Noelia, τελειώνουν την προετοιμασία του 2ου δίσκου τους που θα έχει πολλές εκπλήξεις καθώς οι Gitanos ανήκουν πλέον και στο δυναμικό της Unicef Argentina όπου βρίσκονται στις προετοιμασίες  ενός video clip με κάποιον μεγάλο celebrity που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του!

Εδώ βλέπουμε το video clip του τραγουδιού Quimica y Magia:

και εδώ η ελληνική μετάφραση:

Καθώς και το video clip του Ole:

και η ελληνική μετάφραση:

Οι Gitanos έχουν αναγνωρισμένο FC στην Ελλάδα!
Twitter account του ελληνικού επίσημου FC αναγνωρισμένο απο τους ίδιους, Charly & Noelia:
Gitanos__Grecia: https://twitter.com/Gitanos__Grecia

Και σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/GitanosOficialFanClubGrecia

Και τέλος, ο Charly και η Noelia, τραγουδούν και στα ελληνικά! Ο Charly χάρισε στο ελληνικό FC τους, το τραγούδι «Να μ’αγαπάς» που βλέπετε εδώ!

Αφήστε το σχόλιό σας