Ο Γιούρι Μελίκοβ μας βάζει στο κλίμα των εορτών με το νέο single του «Χριστουγεννιάτικες Αγάπες»!

Στο τρυφερό κλίμα των εορτών μας βάζει ο Γιούρι Μελίκοβ με το καινούριο τραγούδι του «Χριστουγεννιάτικες Αγάπες»!

Ο νεαρός τραγουδιστής μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη παρουσία του στο «The Voice», όπου υπό την καθοδήγηση του coach Μιχάλη των Stavento έφτασε έως τον τελικό του show και ξεχώρισε με τις ερμηνείες του και την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές του κατά τη διάρκεια του «The Voice» ήταν αναμφισβήτητα εκείνη της επανεκτέλεσης της διαχρονικής επιτυχίας «Καινούρια Αγάπη» των Antique, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία μάλιστα κυκλοφόρησε στη συνέχεια και επίσημα.

Στο πνεύμα των επερχόμενων ημερών, ο Γιούρι Μελίκοβ τραγουδά για τις «Χριστουγεννιάτικες Αγάπες» και καθιερώνει στις μουσικές προτιμήσεις μας ένα καινούριο τραγούδι που θα γίνει συνώνυμο των Χριστουγέννων!

Η μουσική είναι μία δημιουργία του Clyde Ward και οι στίχοι του Φαίδονα Σαμσή, ενώ το κομμάτι κυκλοφορεί και σε αγγλόφωνη έκδοση υπό τον τίτλο «Merry Christmas».

Συγχρόνως, ο Γιούρι ρίχνεται στη «μάχη» για την ανάδειξη του εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2015 μέσα από ένα διαγωνισμό στον οποίο θα συμμετάσχουν 60 συνολικά καλλιτέχνες.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI.

Ακούστε το «Merry Christmas» εδώ:

Μουσική – Στίχοι: Clyde Ward

Αφήστε το σχόλιό σας