«Βρες Μου Έναν Άλλο»: Το νέο ερωτικό τραγούδι της Γιώτας Νέγκα

-

Μία ευαίσθητη μπαλάντα που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα.

«Βρες Μου Έναν Άλλο» τραγουδά η Γιώτα Νέγκα με την εκφραστική ερμηνεία και τη ζεστή χροιά της.

Το νέο τραγούδι υπογράφει συνθετικά ο ταλαντούχος Νίκος Μερτζάνος και στιχουργικά ο καταξιωμένος Νίκος Μωραΐτης, οι οποίοι έγραψαν και την μεγάλη επιτυχία «Οξυγόνο».

Το «Οξυγόνο» έγινε το έντεχνο τραγούδι με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις καθημερινά και απέκτησε διεθνές remix από το ντουέτο παραγωγών Dreamers Inc & ThroDef, το οποίο αποτελούν ο Μάριος Χαβιαράς και ο Θοδωρής Φοροζής. Βαλκανικά χρώματα, κρουστά, έντονα ρυθμικό ακορντεόν, το «Οξυγόνο» έδωσε το δικό του χρώμα στο φετινό καλοκαίρι.

Το «Βρες Μου Έναν Άλλο» είναι ένα δυνατό και ερωτικό τραγούδι που κάνει πράξη τον επόμενο προάγγελο από τον κοινό δίσκο που θα κυκλοφορήσει η Γιώτα Νέγκα με το Νίκο Μωραΐτη και το Νίκο Μερτζάνο.

Το τραγούδι «ντύνει» επίσης τους τίτλους της νέας σειράς «Ελεύθερη Σχέση» του Open TV, ένας έρωτας έξω από τους κανόνες, και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών.

Κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Η Γιώτα Νέγκα ολοκληρώνει το Δεκέμβριο τις κοινές εμφανίσεις της μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο «Stage Live» της Θεσσαλονίκης.

Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής και γιορτάζουν όλα εκείνα τα φαινομενικά ετερώνυμα που κρύβουν μέσα τους τις πιο αλληλένδετες δυνάμεις.

 

Αφήστε το σχόλιό σας